Hva driver oss?

Alle bedrifters viktigste ressurs er deres ansatte. Derfor bygde vi en platform som hjelper en hver ansatt til å oppnå suksess.

Hvordan vi startet

Vår bakgrunn

Proscreen er et produkt av erfaring samlet siden 1997. Erfaring som for eksempel å levere produktivitetsløft, motivasjons verktøy og kundetilfredshet for bransjer som bank, forsikring, produksjon og distribusjon. Etter etableringen av Proscreen i 2014, har firmaet utviklet en strategi i kombinasjon med digitale hjelpemidler for å gi ansatte motivasjon, kompetanseheving og innsikt i egen prestasjon.

Selvinnsikt i sanntid

Strategies startet med å gi ansatte innsikt i egne prestasjoner. Ofte så vi at data ble samlet, men ikke nådde de ansatte i de viktige øyeblikkene for refleksjon. Vi brukte derfor KTI som en måte å både måle kundetilfredshet men også å gi den ansattes innsikt i data som skapte forståelse for hva kunden opplevde i en samtale. Ansatte som har innsikten til å si hva de gjør bra og hva de gjør dårlig, har mye større mulighet for å oppnå suksess i kommunikasjon med kunder.

Motivasjon

Selv om man har innsikten og muligheten til å forbedre seg, kan det være vanskelig å motivere seg til å ta et slikt steg. Spesielt om ansatte opfatter oppgaver som repetetive eller lite engasjerende. Derfor implementerte vi gamification. Gamification baserer seg på å gi belønning til ansatte som utfører ønskede oppgaver. Belønninger som poeng, prestasjonsmerkinger eller nivå. Viktigst av alt, gir gamification en ekstern motivasjonskraft og et system for å belønne gode prestasjoner. Disse virkemidlene kombinert med selvinnsikt i sanntid, gir de ansatte informasjonen de trenger for å bli bedre og motivasjon for å forbedre kompetansen sin. Man gir de ansatte muligheten til å oppnå suksess.

Kom i gang med vår grunnleggende plan!
De første 14 dagene er på oss!

Få en opplevelse av Proscreens løsninger. Opplev det førstehånds og bli med tusenvis av bedrifter som bruker vår velprøvde løsning for å øke salget! Det er raskt og enkelt, skreddersydd for din bedrift.

Snakk med en ekspert om løsningene våre!

Leter du etter støtte? Klikk her

Send meg oppdateringer og nyhetsbrev